Onderstaande producten zijn eenvoudig te bestellen via deze pagina. Klik op de afbeelding van het product en maak uw bestelling compleet. De netto opbrengst is bestemd voor ons gemeenteproject “Hulp aan straatkinderen in Peru”, waar u binnenkort meer over hoort.

De producten kunnen afgehaald worden tijdens de gezellige WINTERBBQ op D.V. zaterdag 9 december van 16.00u tot 20.00u in ons kerkgebouw.

Als u gebruikt maakt van deze bestelsite en Solcon als provider heeft, kan het zijn dat er zich problemen voordoen. Probeer het eens via 4G/mobiel netwerk. Aan een oplossing wordt gewerkt.

Gift Bijzondere Noden Peru

Giftperu
€ 2,50 of meer
Op voorraad
1
Productgegevens

Verder winkelen

Productgegevens

Ons gemeenteproject. Zowel in San Genaro, een sloppenwijk in Lima, als op het platteland zwerven veel kinderen op straat; een gevolg van armoede, verwaarlozing en gebroken gezinnen. Om deze kinderen te helpen, bieden we deze kinderen een veilige haven in een omgeving waar fysiek, psychisch en seksueel misbruik aan de orde van de dag zijn. De kinderen worden opgevangen in kindercentra, waar ze gezond voedsel, medische zorg en huiswerkbegeleiding ontvangen. Daarnaast krijgen de kinderen Bijbelonderwijs, leren ze psalmen en bestuderen ze de Heidelbergse Catechismus. Ook de ouders worden geholpen door dit werk. Zij kunnen deelnemen aan workshops over bijvoorbeeld financiën of Bijbels ouderschap. Ook tijdens deze activiteiten wordt het Evangelie verkondigd. Lees meer op www.bijzonderenoden.nl/peru


Bewaar dit product voor later

error: Waarschuwing: Kopiëren niet mogelijk.